Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet en salade.
Kijk op ons krijtbord voor meat cuts of special van de week!
Allergieën? Vraag bij onze medewerkers voor meer informatie.
Tomatensoep of soep van de dag, met toast.
Vers gebakken vloerbrood met kruiden- en zeezoutboter (2 personen).
Carpaccio, rucola, ui, kappertjes, pittenmix, oude kaas krullen, truffelmayonaise en toast.
Gegrilde kip van de BBQ, ui, komkommer, mesclun, tomatenchutney en pittenmix met toast.
Garnalen in pittige knoflook met toast.
Zalmpunten van de BBQ met crema balsamicodressing, rucola, tomaat, ui en toast.
Warme brie met knoflook, tijm en toast.
Sticky chicken wings, 5 stuks afgelakt met black garlic BBQ-saus en toast.
Langzaam gegaard, afgelakt met huisgemaakte BBQ saus. ( ca 600 gram of 800 gram ).
Diamanthaas met ui, champignons en spek ( 200 of 300 gram ).
Biefstuk met chimichurri ( 200 of 300 gram ).