Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet en salade.
Allergieën? Vraag bij onze medewerkers voor meer informatie.
Tomatensoep of soep van de dag, met een snee brood.
Versgebakken scheurbrood met kruiden- en zeezout boter (2 personen).
Carpaccio, rucola, ui, kappertjes, pittenmix, oude kaas krullen, truffelmayonaise en toast.
Cocktail met gegrilde kip van de BBQ, ui, komkommer, mesclun, tomatenchutney en pittenmix.
Garnalen in pittige knoflook met toast.
Zalmpunten van de BBQ met crema balsamico dressing, rucola, tomaat en ui.
Warme brie met knoflook, tijm en toast.
Sticky chicken wings, 5 stuks afgelakt met black garlic BBQ-saus.
Dry aged meat 160 gram, cheddarkaas, mesclun, tomaat, krokante uienringen en BBQ saus.
Biefstuk met chimichurri (200 of 300 gram).
Langzaam gegaard, afgelakt met huisgemaakte BBQ saus. (ca 600 gram of XL 800 gram).
Huisgemaakte kipsaté met kroepoek en satésaus (2 of XL 3 stokken).